Limburg Leads

15 mei 2019

Grenzen verleggen is niet zo moeilijk.

Op 15 en 16 mei 2019 is MECC Maastricht het epicentrum van de Limburgse economie. Niet alleen is het de plek om like-minded peers uit de Euregio te ontmoeten, maar ook is het twee dagen lang dé kennishub rond actuele thema’s zoals circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, health en talent.

Limburg Leads verbindt toonaangevende ondernemers over de grenzen heen.

De Euregio is een groeiende en krachtige unieke regio met succesvolle ondernemers en zakelijk potentieel. Maar waar bevinden deze ondernemers zich? En hoe gaan deze ondernemers en bestuurders om met actuele thema’s die jezelf bezighouden? Daarom brengt Limburg Leads leiders en ondernemers samen. En zorgt met dit zakelijk platform dat verbindingen en waardevolle ontmoetingen voor elke ondernemer makkelijk te realiseren zijn. Want in digitale tijden draait het nog altijd om face–to–face ontmoetingen tussen de juiste mensen.

Bron: Limburg Leads

Wij als De Huissmid nemen deel aan dit unieke event.. Samen met een 30 tal Belgisch Limburgse ondernemers hebben wij onze intrek genomen voor dit 2 daagse event onder het professionele oog van Bouwarena POP UP en Limburg Bouwt Magazine. Zij stelden hier hun nieuwe editie (nummer 56) voor aan het publiek, onder hen Marino Keulen, architect Egide Meertens, het Mecc, steenfabriek Nelissen, etc..

Wij kregen bezoek van minister Lydia Peeters die de inzet van de ondernemers wist te waarderen.

Zo hebben wij haar kunnen uitleggen dat door de schaarste in de bouwgronden, het staalframe DE oplossing is voor dit probleem. Er zijn nog oneindig veel daken in onze provincie (en daarbuiten) die benut kunnen worden als woonoppervlak. Hiervoor is het bouwen met staalframe de oplossing, het is een snelle en vooral lichte bouwmethode waardoor er gebouwd kan worden op gebouwen met een beperkte fundering.

© De Huissmid 2024