Je woning gebouwd

In 4 stappen

Je woning bouwen een hele klus? Dat klopt, maar dankzij het ‘nieuwe bouwen’ van de Huissmid, verloopt dit een stuk vlotter en eenvoudiger. Graag volgen wij onderstaande stappen zodat we in een viertal maanden jouw woning realiseren.

Kennismaking

Heel graag maken we eens kennis, en luisteren we met een lekkere kop koffie naar wat jij belangrijk vindt bij de realisatie van jouw woning. Heb je graag nog wat extra uitleg over onze nieuwe manier van bouwen of over staalframebouw in het algemeen? Geen probleem! De Huissmid legt je graag uit wat je mag verwachten en hoe het nieuwe bouwen verloopt.

Voorstelling

Onze voorstelling is eerder niet custom made maar een procedure of werkwijze. Dat lichten we je ook graag persoonlijk toe zodat we mogelijke vragen van jou al meteen kunnen beantwoorden. We brengen nauwgezet het hele proces dat we met je zullen doorlopen in kaart en gieten dit in een tijdsframe. Ook de budgettering wordt door ons van naaldje tot draadje uitgewerkt.

Start van de werken

Je gelooft in ons voorstel? Ready, set, go!
Op elk werfbezoek overlopen we samen de status van de bouw van je woning, evalueren we de zaken die reeds gebeurd zijn en kijken we vooruit naar de volgende stappen in het bouwen van je woning.

Belangrijk: ons bouwteam ontzorgt je volledig. Jij moet niets doen, enkel meevolgen hoe jouw woning stap voor stap vorm krijgt.

Oplevering & housewarming

Ook wanneer je woning klaar is, bekijken we graag samen met jou het resultaat. Belangrijk voor ons: een woning die proper afgewerkt wordt en een perceel dat er niet meer bij ligt als een werf. Graag klinken we met jou op een geslaagd project en zijn we op die manier je allereerste gasten.

Foto-27-02-19-11-53-12-e1552385224392-900x1200
JONCK-1200x800
COLSON-1-1200x800
PUT-1-1200x800
DHS_As13_logo-1200x802

Overtuigd van het nieuwe bouwen?

white-middle

Jazeker!

Het nieuwe bouwen

Kies voor staalframebouw

De wereld om ons heen verandert met rasse schreden. Talloze innovaties hebben ook hun effect op het bouwproces: graag stelt de Huissmid het nieuwe bouwen aan je voor:

sneller-icon

Snel

De Huissmid bouwt voor jou een instapklare woning in niet meer dan 4 maanden. Vergeet een bouwproces dat meer dan een jaar in beslag neemt. Door onze staalframebouw en opvolging is het mogelijk om het bouwproces een stuk in te korten.

Jouw voordeel? Je bespaart niet alleen kosten op werkuren of het materiaal op de werf (kraan,..), maar de periode van ‘dubbele kosten’ zoals het betalen van én een huur én je lening wordt ook tot een minimum herleidt.

proper-icon

Proper

Hoe stel jij je een bouwwerf voor? Klopt! Je denkt meteen aan een rommelige, ietwat chaotische situatie waar je als toekomstig bewoner liever niet teveel tijd aan spendeert. De Huissmid doet het anders en staat garant voor een propere werf en een aangename beleving van het bouwproces! Onze staalframebouw maakt het mogelijk om dankzij de voorgefabriceerde wanden je werf erg netjes te houden.

flexibel-icon

Flexibel

Wat we kunnen tekenen, kunnen we bouwen!

In alle ontwerpvrijheid realiseren wij in ons tekenprogramma jouw droomwoning. Zie jij graag een klassieke, landelijke woning of houd je het liever strak en modern? Staalframebouw maakt het mogelijk om jouw woning in eender welke bouwstijl neer te zetten.

ecologisch-icon

Ecologisch

Uiteraard wil jij ook ecologisch bouwen.
Duurzaamheid is vandaag de dag een erg actueel onderwerp. Ook in de bouwsector dragen we ons steentje bij aan een groener bestaan. Dankzij het nieuwe bouwen kunnen we de uitstoot van broeikasgassen beperken: een kortere werfduur zorgt namelijk niet alleen voor minder transport van arbeidsploegen naar de werf, maar ook het materiaal kan in 1x geleverd worden.

Onze staalframeprofielen zijn 100% recycleerbaar. Daarnaast houden we ook rekening met de geldende EPB normen en BEN normeringen.

© De Huissmid 2024